Nightlife Öppetider: Fre-lör 23-02 
från 18 år          

 

Här i Bollnäs finns den exklusiva nattklubben Nightlife som är utöver det vanliga, det känns som man är långt borta från Bollnäs när man går in och ser den härliga och underbara miljön. 
Kom hit och njuta av atmosfären.

Vi erbjuder även företag, föreningar och privatgäster möjligheten att abonnera hela eller delar av Cielobar/Nightlife's härliga lokaler, med tillgång till bar och dansgolv kan vi också erbjuda lyckade personalfester, klubbfester, julfester eller kick-off. Vi kan ta emot totalt 150 gäster i lokalen Nightlife med runt 100 sittplatser och på Cielo runt 30 sittplatser. Cielobar har nu funnits i mer än 2 år och har redan hunnit göra oss kända för god mat, drinkar och kunnig, trevlig personal.
Baren, restaurangen och nattklubben är den perfekta mötesplatsen för alla att äta och dricka gott och sen gå och dansa till stjärnorna eller sitta ute på våran härliga uteservering som vi har under sommarperioden.
Välkomna till oss.

 

Vip på Nightlife

Vill du få ut det mesta utav din kväll på Nightlife och slippa köer, och få din egen värdinna som serverar just dig hela kvällen? Se då till att boka vårat V.I.P-rum då du även är garanterad din plats hela kvällen. 
Från 20-30 personer kan boka viprummet.
Beroende på antal gäster så varierar priset. Boka på 0733727612
Öppetider Nightlife är 23-02 Åldersgräns 18 år.